За нас
Документи

Уелд Комерс ООД е частна фирма създадена през 1997 год. като дъщерна фирма на Уелд Консулт ООД за търговия със заваръчни материали. От 1997 год. фирмата става официален представител на KISWEL Южна Корея (бившата Korea Welding Electrode Co.). Уелд Комерс ООД търгува също и със заваръчни материали внос от Италия, Словения, Турция, Швеция, Австрия и др.   От 2001 год. Уелд Комерс ООД започва да внася заваръчни материали, консумативи и машини от Китай. Фирмата търгува с рутилови, базични, целулозни, топлоустойчиви, високолегирани и наваръчни електроди, плътни и тръбни телове подходящи за MIG/ MAG  заваряване, самозащитни тръбни телове, комбинации тел/флюс за автоматично заваряване под слой от флюс, волфрамови електроди, както и електроди за рубене - въгленови и обмазани.

Фирмата предлага и дискове за рязане и шмиргелене за черни и неръждаеми стомани, соларни и обикновени маски и стъкла за заваряване и различни аксесоари. Предлагат се също така пещи за сушене и контейнери за пренасяне и съхранение на електроди, контактни и газови дюзи, разходомери, ръкохватки, щипки за маса и др. Предлагаме и заваръчни машини, инвертори и плазми за рязане.

Уелд Комерс ООД предлага консултации по технологични въпроси в областта на заваряването, материалите и производството на метални конструкции, съдове под налягане и др.

Съвместно с Уелд Консулт ООД - изключителен представител на Voortman за България - фирмата доставя всякакво заваръчно оборудване (колони и портали за заваряване, циркоматици и вертоматици и др. специализирани машини), линии за дробеструене, валове за огъване, ротатори, манипулатори, лентоотрезни и пробивни машини, металообработващи машини и др., както и автокранове и всякаква друга техника.